Presentació i record
Estades
Geografia i història
Excursions
El poble
La casa
Fotografies
La Casa
[Show thumbnails]
www.espanamed.com
Pàgines
Estades
Presentació i record
Record
Geografia i història
Les bastides medievals
Excursions
Escapades de dues hores
Sortides de mig dia
Excursions de tot un dia
A l’estiu. Banyar-se o passejar a la fresca
El poble
Botigues
Cafès i restaurants
Serveis i comunicacions
Enllaços
La casa
Com anar-hi
Les receptes de Can Roger
Les creps del Jordi Valverde
La coca de l’Anna Soler
La crema de porros del Jordi Martinez
El sandvitx de tonyina del Valentí i la Laura
El pastís de pastanaga de la Laura Hinojo
L’arròs amb bolets del Pere Ollé
Fredolics amb salsa de tomàquet de l’Angel Burniol
Els macarrons de la Mª Rosa Castejón
El gaspatxo de l’Angeliano Vaz
La truita de patata i ceba de Xavi Soler
La truita amb patates i ceba de la Judit Terradellas
Els carabassons farcits del Francesc Giralt
La truita de patata i ceba de la Pilar Saiguí
Els bunyols de bacallà de la Dolors Macías
El salmó marinat de la Dolors Macías
El pollastre amb verdures de l’Arnau i la Roser
La truita de patata i ceba de la Laura Hinojo
L’amanida de mongetes, sípia i bacó a l’oli de canyella de l’Andreu Soler Vicente (11 anys)
L’esmorzar anglès del Valentí Prat Viladés
El magret a l’oporto amb peres i maduixes del Dani Ruiz
L’amanida de l’Elena Val
Amanida santpedorenca de la Berta Soler Vicente (9 anys)
La xocolata desfeta del David Miguel
La truita de patata i ceba del Xavier Soler
Com talla el pernil el David López
El magret d’ànec del Francesc Giralt
Espaguettis a la bolonyesa de la Rosita Rovira
Muffins amb gotes de xocolata de la Laura Hinojo
Les patates fregides de la Maria Teresa Font
Cassola de Quaresma del Jacint Prat i la Mª Gràcia Viladés
El pollastre “Tajine” del Sébastien Kandel
L’amanida de la Mariona, Marga i Antònia
El tiramisú del Marc Martinez Amat
El rissotto del Pauet -Joan Prat-
Les creps sense sucre de la Berta Fortó
Els entrants (mise-en-bouche) de la Laura Patón
Els macarrons del Xavier Soler (Sule xic)
Ulleres de pasta de full de la Laura H. i la Laura P.
Amanida multicolor amb toc de la Dordonya de la Berta Soler Vicente (14 anys)
Espaguetis a l’all de la Marisa Casanovas i el Pere Ollé (plat típic italià)
Entrants freds (mise-en-bouche) de la Cèlia Soler Vicente (11 anys)
L’arrós de verdures del Jordi Palet i la Sara Vallés
El postre de la Laura Pinyeiro Prat (11 anys)
Les panolles de blat de moro de la Laura Pinyeiro Prat (12 anys)
Mus de xocolata de l’Enric, el Jose i la Laura. Apte per celíacs i diabètics.
46 Postres de textures dolces de la Berta i la Cèlia Soler Vicente.
47 “Mise en bouche” amb toc del Perigord de la Laura Pinyeiro Prat
Preguntes freqüents
Fotografies
El poble
Els Bricoamics
Entorn turístic
Estades
La Casa
Fotografies