El tiramisú del Marc Martinez Amat

-Ingredients per a sis persones:

500 gr. formatge mascarpone

4 ous

150 gr. de sucre

5 culleres de conyac (o Amaretto)

4 tasses de cafè

24 melindros

3 cullerades de cacau en pols (El Nesquik o el Colacao fan el fet)

 

-Preparació

Trenca els ous i separes els rovells de les clares. Fiques els rovells en un bol, hi afegeixes el sucre i ho remenes fins que quedi una crema.

A poc a poc i afegeixes el mascarpone, ho barreges bé amb una cullera per evitar que s’hi facin grumolls. Després hi fiques el conyac.

Munta tres clares d’ou a punt de neu i també cap a dins del bol. Barreja-ho bé de baix cap a dalt.

Agafes un plat i hi poses el cafè. Remulla-hi tots els melindros, però vés en compte que no es desfacin.

Cobreixes el fons d’una plata amb melindros i hi poses una capa de la crema que has fet. S’han d’anar fent capes de melindros i crema. L’última capa ha de ser de crema. A sobre, hi escampes el cacau en pols.

-Presentació

Amb la mateixa plata que ho has preparat.

2014 Can Roger Setmana Santa (4)

                     2014 Can Roger Setmana Santa (1)

www.espanamed.com