Muffins amb gotes de xocolata de la Laura Hinojo

- Ingredients

230 gr. de farina

150 gr. de sucre

2 Iogurts naturals

1 Sobre de llevat

2 Ous

80 gr. d’oli de girasol

100 gr. de gotes de xocolata

Motlles per als muffins

- Preparació

Posem en un bol la farina, el sucre i el llevat, i hi afegim els ous, la llet, l’oli de girasol i els iogurts, i batem, en una batedora, fins que tinguem una barreja homogènia.

Posem la meitat de les gotes de xocolata a la barreja i omplim els motlles tres quartes parts. Decorem per sobre amb la resta de gotes de xocolata.

Fornejem a 180 graus durant vint-i-cinc minuts, havent escalfat el forn abans, i esperem que es refredin bé abans de menjar-les. I ….   bon profit

- Presentació

En una plata o en plats individuals.

2014 Can Roger Setmana Santa (2)        2014 Can Roger Setmana Santa (3)

espanamed.com