El rissotto del Pauet -Joan Prat-

- Ingredients per a quatre persones.

2 Cebes de Figueres.

400 Grams arròs Arboreo (Nomen).

Ceps deshidratats.

Foie-gras.

Formatge gruyère.

1 Litre de caldo de pollastre.

Sal i oli.

- Preparació.

Posar erls ceps a l’aigua perquè s’hidratin i tallar la ceba brunoise (a daus), i posar-la a potxar a una cassola. Reservar la ceba, i marcar els ceps a la paella, (els ceps escorreguts), i una vegada fets els posarem dins la cassola i hi tirarem la ceba, i hi afegirem l’arròs. Ja tenim el caldo escalfat i l’afegirem, poc a poc, a mesura que el vagi absorbint, sense parar de remenar. Quan ja estigui fet rectificar de sal i afegir el formatge.

-Presentació

 Emplatar i servir amb una làmina de foie-gras a sobre (si és del Perigord, millor). 

espanamed