La coca de l’Anna Soler

-Ingredients

1 iogurt natural o ensucrat i

amb la mida del iogurt

3 de farina

1 ½ de sucre

1 oli de gira-sol

1 sobre de llevat

3 ous sencers

ratlladura de la pela d’una llimona ( hi ha qui no en posa)

    -Preparació

    1. Preparar una plata que pugui anar al forn I untar-la tota d’oli.
    2. Posar tots els ingredients dins un bol, olla… i passar-ho per la batedora fins que quedi una pasta homogènia i tirar-ho dins la plàtera.
    3. Podeu afegir-hi dins la pasta fruits secs: panses, nous, pinyons… etc
    4. Si voleu posar-los per sobre la coca cal enfarinar-los lleugerament per tal d’evitar que s’enfonsin.
    5. Posar-ho al  forn prèviament escalfat, durant  30 minuts a 180 graus

    -Presentació

    Amb la mateiza plàtara o en una safata

     

    espanamed