L’arròs amb bolets del Pere Ollé

-Ingredients

Per a 4 persones

1 ceba mitjana, 3 all pelats

pebrot  150 o 200 gr.

1 tomàquet madur

bolets secs :ceps, rossinyols… (Els posarem en remull amb 1 litre d’ aigua  24 hores abans. Guardar l’aigua)

350 gr. d’arròs

oli ,sal i sucre.

“Un pessic de bona sort”

-Preparació

Sofregir la ceba i el pebrot. Afegir els alls tallats en dos o tres trossos. Quan comença a tenir l’aspecte transparent posar el tomàquet previament  ratllat i amb sal i sucre.

Escòrrer els bolets  i reservar l’aigua, afegir al sofregit i deixar-ho a foc lent i 5 minuts després afegir l’aigua , colada, dels bolets. Quan comenci a bullir afegir l’arròs.

Deixar coure 1/4 d’hora i si cal afegir aigua i rectificar de sal.

Deixar reposar 3 minuts i servir.

-Presentació

Amb la mateixa paella que s’ha cuinat.

 

espanamed.com