Els macarrons de la Mª Rosa Castejón

-Ingredients

Per a 4 persones

300 gr. carn picada de vedella

300 gr.  carn picada de porc

Ceba trinxada

Pot de tomàquet fregit

¼ de quilo  de macarrons de la mida petita. ( El gallo num 3)

Formatge ratllat

Sal

Oli d’oliva

3  fulles de llorer 2 branquetes de farigola

-Preparació

A una olla amb aigua calenta, sal i unes gotes d’oli posar a bullir els macarrons juntament amb el llorer i la farigola. Quan estiguin fets retirar  i passar per aigua per evitar que es continuïn estovant.

Coure la carn en una paella juntament amb la ceba i deixar-ho uns 20 minuts. Afegir el tomàquet i deixar que faci la “ xup, xup” .

Barrejar els macarrons i el condiment i deixar una estoneta per tal que els ingredients i la pasta quedi ben impregnada.

Gratinar-ho amb formatge ratllat per sobre o servir directament.

-Presentació

Presentar-ho en una plàtera o directament al plat

espanamed