Les creps del Jordi Valverde

-Ingredients

Per a 8/10 creps

50 gr. de sucre

50 gr. de mantega (margarina)

250 gr. de farina

4 ous sencers

Mig litre de llet

Una mica de sal ( hi ha qui no en posa)

-Per farcir

Dolç: Sucre, melmelada, xocolata, nata, fruita…

Salat: Pernil, formatge, verdures, marisc…

-Preparació

Dins un bol, posar-hi tots els ingredients i passar-ho tot per la batedora, deixant una pasta molt fina. Deixar-ho reposar una estona. En una paella d’uns 30 cm. de diàmetre (que no sigui ratllada), escalfar-la i passar-hi amb un pinzell/tros de paper de cuina, una mica de margarina fosa, i amb la mesura d’un cullerot es tira la pasta repartint-la per tota la paella, tombar-la amb l’ajuda de l’espàtula quan hagi fer petites bombolletes. Farcir de dolç o salat (sucre, malmelada, xocolata, nata … formatge, pernil, verdures…). Plegar-la amb dos o quatre plecs.

 

www.espanamed.com