La truita de patata i ceba de Xavi Soler

-Ingredients per a 4 persones

4 o 5 ous

1 ceba

4 patates mitjanes

Sal i oli

-Preparació

Pelar les patates i tallar-les a trossos bastant petits i posar-les en una paella amb abundant oli calent. Mentre es van coent, i en una altre paella amb oli també calent, posar-hi la ceba tallada a llesques, més o meyns grosses segons el gust. Posar sal tant a les patates com a la ceba.

Quan les patates estiguin fetes, i la ceba transparent, passar-ho tot a una sola paella, patata i ceba, traient l’excessiu oli.

En un plat fondo o un bol s’hauran batut els ous sencers, havent-hi posat una mica de sal, és aleshores quan l’ou el posarem junt  amb les patates i la ceba. Deixar coure a foc lent i, una vegada cuita d’un cantó donar-li la volta.

-Presentació

Amb un plat o una plata rodona.

www.espanamed.com