Els carabassons farcits del Francesc Giralt

-Ingredients

1 Carabassó mitjà per persona

Pastanaga

Porro

Carn picada de porc

Tomàquet natural en conserva ja cuit

Formatge ratllat per gratinar

Pebre

Sal

-Preparació

Els carabassons poseu-los a coure, partits per la meitat horitzontalment, i buideu amb una cullera tota la polpa, i reserveu.

Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes fines, feu el mateix amb el porro. En una paella deixe-lo fer a poc a poc amb una mica d’oli i la sal corresponent. Quan estigui a mig fer, afegiu-hi la polpa del carabassó que heu guardat.

En una altra paella poseu-hi a coure la carn picada, que salareu, juntamentamb  pebre al vostre gust. A continuació hi posarem el tomàquet que previàment ha estat cuinat, i  juntareu en una sola paella tots els ingredients, i deixarem fer el xup-xup per tal que es barregin els sabors.

Omplirem els carabassons amb l’ajuda d’una cullera i posarem a sobre el formatge ratllat. Posem-ho al forn a gratinar, i ja es pot servir.

-Presentació

En Francesc ho va presentar emplatat, dos carabassons per persona i acompnayat d’un bol d’amanida.



 

http://www.espanamed.com