El pollastre “Tajine” del Sébastien Kandel

- Ingredients per quatre persones

4 Sobrecuix i cuixa de pollastre

1/4 de litre d’aigua

Ceba

1 Llimona

Prunes, raïm, albercoc…

Espècies: coriandre… tipus espècies cuscús.

- Preparació

Coure al foc viu cinc o deu minuts, sense oli perquè el pollastre ja deixa greix, i, passat aquest temps, deixar-lo fluixet durant una hora. Posar-hi l’aigua, una ceba trossejada, una llimona a rodantxes, prunes d’Agen, albercocs… i les espècies, i deixar-ho una hora més, a foc fluix, que faci la xup-xup. Com més temps es deixi fent la xup-xup, més desfet quedarà. Es pot acompanyar amb sémola-cus-cús, o amb allò que es desitgi.

- Presentació

Amb plata o amb dues plates, separant el pollastre de l’acompanyament.

 

4  2013 Can Roger 068

espanamed.com